Kozan Yangın Hayvanlar / Kozan Yangininda Binlerce Hayvan Telef Olmaktan Kurtarildi Suyu Kesik Olan Bolgelere Icme Suyu Destegi Veriliyor Politikyol Haber Sitesi / Rüzgarın da etkisiyle yangın kısa sürede geniş alana yayıldı.

Kozan Yangın Hayvanlar / Kozan Yangininda Binlerce Hayvan Telef Olmaktan Kurtarildi Suyu Kesik Olan Bolgelere Icme Suyu Destegi Veriliyor Politikyol Haber Sitesi / Rüzgarın da etkisiyle yangın kısa sürede geniş alana yayıldı.. Kozan belediye başkanı vatandaşlar ile birlikte. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Biz de ilçe merkezine gittik. Rüzgarın da etkisiyle yangın kısa sürede geniş alana yayıldı. Adana'nın kozan ilçesinde 23 ağustos'ta çıkan orman yangını rüzgar nedeniyle hızla yayılınca yakındaki köyler de tahliye edilmişti.

Ekiplerin müdahalesinin sürdüğü yangın, kuyubeli ve civar mahallelerdeki evlere sıçradı. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara. Dağlık alandaki yangına müdahale edilemeyince ahırdaki 120 küçükbaş hayvandan 100'ü telef oldu. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Kozan'a bağlı kuyubeli mahallesi'nde çıkan yangın, dünden beri hız kesmeden devam ediyor.

Adana Da Hatice Teyze Yanginda Can Veren Hayvanlari Icin Agladi
Adana Da Hatice Teyze Yanginda Can Veren Hayvanlari Icin Agladi from icdn.ensonhaber.com
Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe. Yangın, biz ayrılmadan köyün içine kadar inmişti. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Kozan belediye başkanı vatandaşlar ile birlikte. Kozan'ın kuyubeli köyündeki ormanlık alanda 23 ağustos günü saat 12.50'de 3 farklı noktada henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangının sıçradığı evler kullanılamaz hale geldi. 26 ağustos 2020 çarşamba 11:27. Biz de ilçe merkezine gittik.

Yangın, biz ayrılmadan köyün içine kadar inmişti.

Kışlayı içinde yangın çıkaran şüpheli yakalandı: Dün öğle saatlerinde kozan'ın kuyubeyli mahallesi'ndeki ormanlık alanda başlayan yangın kontrol altına evler tahliye edilirken, yangında çok sayıda ev yandı ve çiftliklerdeki hayvanlar telef oldu. Adana kozan'da öğlen saatlerinde çıkan orman yangını, kısa sürede büyüyerek yerleşim birimlerine havadan ve karadan müdahale edilen yangın, yerleşim birimlerini de tehdit edince jandarma. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Yangın, biz ayrılmadan köyün içine kadar inmişti. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri. .kozan ilçesinde gerçekleşen orman yangınında, 20 ev zarar gördü, yanan bazı ahırlarda küçük ve büyükbaş hayvanlar öldü. 26 ağustos 2020 çarşamba 11:27. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Ekiplerin müdahalesinin sürdüğü yangın, kuyubeli ve civar mahallelerdeki evlere sıçradı. Dağlık alandaki yangına müdahale edilemeyince ahırdaki 120 küçükbaş hayvandan 100'ü telef oldu. Kozan belediye başkanı vatandaşlar ile birlikte. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri görev yapan adana i̇l jandarma komutanlığı'na bağlı kozan i̇lçe jandarma ekiplerine teşekkür ettiler.

Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Kozan belediye başkanı vatandaşlar ile birlikte. 215.003.790 views1 year ago talking tom. 26 ağustos 2020 çarşamba 11:27. Adana'nın kozan ilçesinde devam eden orman yangınına ekiplerin havadan müdahalesi tekrar başladı.

Ahirda Cikan Yanginda 100 Kucukbas Hayvan Telef Oldu
Ahirda Cikan Yanginda 100 Kucukbas Hayvan Telef Oldu from cdnuploads.aa.com.tr
Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından. Biz de ilçe merkezine gittik. Kozan'ın türkeli mahallesinde ahır ve samanlıkta çıkan yangında 2 büyükbaş hayvan telef oldu. Kozan'a bağlı kuyubeli mahallesi'nde çıkan yangın, dünden beri hız kesmeden devam ediyor. Dün öğle saatlerinde kozan'ın kuyubeyli mahallesi'ndeki ormanlık alanda başlayan yangın kontrol altına evler tahliye edilirken, yangında çok sayıda ev yandı ve çiftliklerdeki hayvanlar telef oldu. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri görev yapan adana i̇l jandarma komutanlığı'na bağlı kozan i̇lçe jandarma ekiplerine teşekkür ettiler.

Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri görev yapan adana i̇l jandarma komutanlığı'na bağlı kozan i̇lçe jandarma ekiplerine teşekkür ettiler.

.kozan ilçesinde gerçekleşen orman yangınında, 20 ev zarar gördü, yanan bazı ahırlarda küçük ve büyükbaş hayvanlar öldü. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. 4 iş yerinin küle döndüğü yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı. Kışlayı içinde yangın çıkaran şüpheli yakalandı: Dün öğle saatlerinde kozan'ın kuyubeyli mahallesi'ndeki ormanlık alanda başlayan yangın kontrol altına evler tahliye edilirken, yangında çok sayıda ev yandı ve çiftliklerdeki hayvanlar telef oldu. Kozan'ın türkeli mahallesinde ahır ve samanlıkta çıkan yangında 2 büyükbaş hayvan telef oldu. Kozan belediye başkanı vatandaşlar ile birlikte. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Kozan'ın kuyubeli köyündeki ormanlık alanda 23 ağustos günü saat 12.50'de 3 farklı noktada henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kozan belediye başkanı vatandaşlar ile birlikte. 26 ağustos 2020 çarşamba 11:27. Adana'nın kozan ilçesinde meydana gelen yangında eyüp küpkaraoğlu'na ait büyükbaş hayvan çiftliğinde çıkan yangında toplam uzun uğraşlar sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. 13 gün önce de denemiş.

Dün öğle saatlerinde kozan'ın kuyubeyli mahallesi'ndeki ormanlık alanda başlayan yangın kontrol altına evler tahliye edilirken, yangında çok sayıda ev yandı ve çiftliklerdeki hayvanlar telef oldu. Yangın, kozan'ın merkez mahallesi türkeli'de meydana geldi. Kozan belediye başkanı vatandaşlar ile birlikte. Kozan'a bağlı henüzçakırı mahallesinde çıkan yangında yüz küçükbaş hayvan telef oldu. Adana'nın kozan ilçesinde meydana gelen yangında eyüp küpkaraoğlu'na ait büyükbaş hayvan çiftliğinde çıkan yangında toplam uzun uğraşlar sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Ahirda Cikan Yanginda 100 Kucukbas Hayvan Telef Oldu Adana Dailymotion Video
Ahirda Cikan Yanginda 100 Kucukbas Hayvan Telef Oldu Adana Dailymotion Video from s1.dmcdn.net
Kozan'a bağlı kuyubeli mahallesi'nde çıkan yangın, dünden beri hız kesmeden devam ediyor. Haber verilen jandarma ekipleri bölgede inceleme yaptı. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri görev yapan adana i̇l jandarma komutanlığı'na bağlı kozan i̇lçe jandarma ekiplerine teşekkür ettiler. Kozan'a bağlı henüzçakırı mahallesinde çıkan yangında yüz küçükbaş hayvan telef oldu. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan orman yangınında, ahırdaki 30 küçükbaşı telef olan mehmet karacan (64), hayvanlarımı kurtaramadım. Olay sonrası 20 küçükbaş hayvan kurtulurken 100 küçükbaş hayvan ise yanarak telef oldu. Kozan'ın kuyubeli köyündeki ormanlık alanda 23 ağustos günü saat 12.50'de 3 farklı noktada henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe.

Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından.

Adana'nın kozan ilçesinde çıkan orman yangınında, ahırdaki 30 küçükbaşı telef olan mehmet karacan (64), hayvanlarımı kurtaramadım. Kozan belediye başkanı vatandaşlar ile birlikte. Adana'nın kozan ilçesinde devam eden orman yangınına ekiplerin havadan müdahalesi tekrar başladı. Yangın, biz ayrılmadan köyün içine kadar inmişti. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri. 215.003.790 views1 year ago talking tom. Ekiplerin müdahalesinin sürdüğü yangın, kuyubeli ve civar mahallelerdeki evlere sıçradı. Adana'nın kozan ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangının sıçradığı evler kullanılamaz hale geldi. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. 13 gün önce de denemiş. Adana kozan'da öğlen saatlerinde çıkan orman yangını, kısa sürede büyüyerek yerleşim birimlerine havadan ve karadan müdahale edilen yangın, yerleşim birimlerini de tehdit edince jandarma. Dün öğle saatlerinde kozan'ın kuyubeyli mahallesi'ndeki ormanlık alanda başlayan yangın kontrol altına evler tahliye edilirken, yangında çok sayıda ev yandı ve çiftliklerdeki hayvanlar telef oldu.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code